REGISTRACE SPUŠTĚNA!

11.03.2013 16:11
Tak je to tu! Od dnešního dne až do půlnoci 5. dubna probíhá registrace. Po 5. dubnu už nemůžeme zaručit, že bude dodatečná registrace umožněna, proto neotálejte a registrujte se zavčas! Do 5. dubna musí být také uhrazeno startovné. Informace o platbě příjdou na váš e-mail po odeslání registračního formuláře.

Formu a velikost trika dejte podle své představy. Změna velikosti a případná změna z dámského trika na pánské se bude dát udělat do týdne po ukončení registrace (do pátku 12. 4. 2013), kdy oznámíme finální verdikt, zda se budou vyrábět i dámská nebo pouze pánská trika. Připíšeme také rozměry trik. Samozřejmě se do tohoto data bude moct objednávka trika zrušit, chápeme, že ženy by případně pánské trika chtít nemusely. Částka bude případně vrácena při prezentaci nebo převedena zpět na účet (dle domluvy).

Pokud někdo neběží, ale o triko má zájem, je možno se individuálně domluvit! stačí napsat na mail jesenicka100@seznam.cz

 

Registrace se dá zrušit pouze do 5. 4. 2013 a je možnost vrácení peněz (objednávku trika je možné zrušit do 12. 4. 2013), po tomto datu se registrace zrušit nedá a peníze se nevrací!!! 

 

REGISTRACI NAJDETE V SEKCI "REGISTRACE