Očima pořadatele č.1

07.02.2013 15:07

    Je to už víc než čtvrt roku, co jsme vyslali do světa zprávu, že uspořádáme závod pro naše přátelé. Do startu tehdy zbývalo více než půl roku, ale teď už jsme zase o něco dál a do startu zbývá zhruba čtvrt roku. Ideální čas začít pořádně ladit formu, abychom tam ve finále neumřeli.

    Trochu jsem nad tratí přemýšlel a pro ty, kteří se ještě nerozhodli, mám dobrou zprávu. Teoreticky vám stačí přežít noc. Ráno byste se měli dostat na Ramzovou a zde utrpení končí. Ano, zní to divně, když to není ještě ani polovina závodu. Nicméně méně zajímavé pasáže skončí, skončí také tma a krása hřebenovky vás pohltí. Nohy vás bolet budou, krize přijdou taky, ale stejně jako Miloš ze stromů, tak i vy z krajiny načerpáte novou dávku energie. A co víc, jakmile se dostanete na Petráky, je už celá cesta takřka z kopce a to se dá, no ne?

    Po delší odmlce přináším trochu informačních zpráv. Zkouškové už mám za sebou, Vovo ještě ne. A tady to „lehce vázne“ (není myšleno zle, s tím Vovo prostě nic neudělá), nicméně až Vovo dodělá všechny zkoušky, jsme domluveni se vrhnout naplno do organizace závodu. Koncem února bychom tedy měli na web dát návrh triček a začátkem března rozjet registraci. Registrace bude probíhat cca do 10. dubna. Z důvodu abychom stihli včas nakoupit ceny a nějaké věci potřebné k závodu.