HLEDÁME DOBROVOLNÍKY!

06.01.2013 01:02

Ahoj, všichni dobře víme, že každá akce, ať je jakkoliv velká, potřebuje pořadatelský tým. Já (BenQ) a Vovo chceme závod běžet, kvůli tomu ho také pořádáme. Co se týče organizace, tak prezentaci, start, cíl a vyhlášení dokážeme zabezpečit bez problému. Jedná se nám především o možnost občerstvovacích stanic, jelikož nemáme žádné povolení, občerstvovací stanice budou muset být vždy v autě. To znamená, že bude někde na parkovišti (př. Červenohorské sedlo) "tým" min. dvou lidí (aby se nenudili). V autě kvůli tomu, že stánek si někde na parkovišti rozdělat nemůžeme, ale auto s otevřeným kufrem, který se navíc otevře jen při přiběhnutí někoho ze závodníků, prostě vadit nemůže. 

Zásadní otázkou tedy na vás je, zda máte chuť podílet se na téhle akci bez nároku na jakoukoliv finanční či materiální odměnu. Bohužel si to v prvním ročníku dovolit nemůžeme, ale v dalších ročnících, které budou oficiální, se nějaká menší materiální odměna najde. 

Potřeba jsou zhruba tři auta. Cestu do Šumperka si nemůžeme dovolit uhradit, benzín za cestu ze Šumperka na občerstvovačky samozřejmě zaplatíme ze "startovného". 

Pokud tedy máš zájem se k nám přidat a podílet se na skvělé akci, neváhej nás kontaktovat na: www.facebook.com/martin.benc nebo martinbencob@seznam.cz

Napište případně, jestli můžete poskytnout auto.

 

Předem mockrát děkuji všem, kteří pomůžou nebo projeví zájem o pomoc. Jestli vaši pomoc ve finále budeme potřebovat, vám dáme vědět nejpozději v druhé polovině dubna, vás však prosíme, aby jste nám dali vědět nejpozději do 20. března. Vše bude záviset na tom, zda budou občerstvovačky, nebo ne :) Nicméně i kdyby nebyly, jste zváni a můžete si udělat přes den výlet na hřebenovku Jeseníků a pořídit nějakou fotodokumentaci ze závodu. Děkujeme za přízeň!